För dig som konsult, frilansare & giggare

Funderar du på att starta eget företag men tycker det verkar omständligt och krångligt rent administrativt?

Du kanske har en affärsidé som du vill testa men inte riktigt vågar ta steget? Är du anställd men gör saker vid sidan av din anställning som du vill kunna ta betalt för? Då kan vi på Frilanshjälpen hjälpa dig.

Med Frilanshjälpen slipper du allt vad bolagsregistrering, deklarationer, redovisning, bokföring, lönehantering och kunskap om regelverk heter och du kan fokusera på det du är bra på. Egenanställning innebär att du kan fakturera dina kunder som privatperson, utan att ha eget företag och därmed slipper det administrativa krånglet.

Efter utfört arbete skapar du en faktura här på Frilanshjälpens hemsida och sedan sköter vi allt pappersarbete och betalar ut lön till dig så snart din kund har betalat. Svårare än så är det inte att fakturera utan företag!

01

Utför arbete

Du utför ett arbete åt din kund där ni har kommit överens om en ersättning. Du kan räkna ut din lön direkt på vår hemsida.
02

Skapa faktura

När arbetet är utfört så skapar du fakturan för arbetet här på Frilanshjälpens hemsida. Skicka med underlag & kvitton.
03

Lönen betalas ut

När fakturan blir betald av din kund betalar vi ut din nettolön till ditt bankkonto. Frilanshjälpen behåller en summa om 5 % men aldrig mer än 2.000 kr.